GIMCANA DE BOLETS

Quant, com i per què?
 
Com a continuació del projecte de restauració dels bolets de la Mare de la font, i amb l'objectiu de donar visibilitat a l'espai i fecilita una nova ena d'etreteniment als visitants del parc, l'alumnat de la UEC l'Afrau del curs 2013-2014 amb la col·laboració dels Serveis Educatius del Solsonès i el Pla Educatiu d'Entorn (Joan Coromina i Toni Casserras) van crear un joc on a partir de contestar preguntes anaves realitzant un itinerari per totes les taules de bolets del parc

Què és i com funciona?

Aplicació mòbil on, mitjançant la bruixòla de l'aplicació, has d'anar-te orientant i trobar al bolet que et toca. Un cop l'has trobat has de contestar una pregunta segons les opcions de resposta que es faciliten.
En cas d'encert, t'apareix una nova localització, però si t'equivoques, pots tornar a provar-ho.
El joc s'acaba un cop has passat per tots els bolets, és a dir, has fet tot el recorregut.

Com s'ha fet?

L'alumnat va començar fent la cerca d'informació de cada bolet  i es van formular les preguntes. A continuació, es va passar tota la informació al programa Eduloc que va generar l'aplicació.
Finalment, es va perfeccionar al format i l'estil del joc i es va penjar l'aplicació per a poder ser descarregada.

La presentació de l'aplicació va tenir lloc el divendres 9 de maig de 2014 a la Sala de Cultura de l'Ajuntament de Solsona.

A travès d'aquest enllaç pots veure la notícia de la presentació a Nació Solsona. 










Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada